Anuncis del lloc

BENVINGUTS A LA NOVA PLATAFORMA MOODLE

per EMF Administració -

L'Escola Municipal de Formació us dona la benvinguda.

Aquesta plataforma moodle serà l'eina a través de la qual aquesta Escola impartirà els cursos en línia o blended. La web i la plataforma moodle están interconectades als efectes de facilitar el seu accés i emmagatzematge de les dades. Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon 971 225 535 de les 8:00 h. a les 14:30 h. o email escolamunicipaldeformacio@palma.cat
AULA DE L'ESCOLA

(Editado por Escola Municipal de Formació - envío original jueves, 21 de enero de 2021, 12:49)Cursos disponibles

Reciclatge dels coneixements en matèria de la defensa dels drets de les persones consumidores i usuàries del personal administratiu d'atenció al públic de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) per millorar el servei que dóna a la ciutadania.

Formació de les persones d'atenció al públic per millorar la seva capacitat d'informació i comunicació amb la ciutadania, i adquisició d'eines pràctiques per resoldre situacions conflictives i gestionar l'estrès en l'àmbit laboral.

Recolzament dels coneixements dels aspectes essencials del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text Refós de la Llei General per a la defensa de les persones consumidores i usuàries, i les lleis complementàries, incidint en les compres a distància i el consum responsable.

Destinat al personal administratiu de l'OMIC que porta a terme atenció directa i continuada a la ciutadania, funcions bàsiques de tramitació administrativa de queixes, reclamacions i denúncies.

Principals aspectes tècnics a tenir en compte durant la intervenció i després d'un incendi

Primera edició del curs de subvencions.

1a edició del curs de Subvencions